Fasadvepor.net

Hög service - Bra priser - Korta ledtider

Så arbetar vi

Vi har ett enkelt arbetsflöde för att effektivisera kundkontakt, produktion och leverans. Allt för att minimera risken för missförstånd och fel.

Vid en förfrågan

Vid en förfrågan tar vi kontakt med dig om mer information behövs för att kunna ge ett prisförslag. Alternativt bokar vi en besiktning av objektet för att även kunna offerera montering. Därefter skickas en offert per mail. När du har tagit ställning till offerten och väljer att beställa så önskar vi få beställningen via e-post.

Vid en order

När en order inkommer kontaktar vi dig om tryckunderlag saknas eller om det är ofullständigt. Eventuell besiktning av fasad görs av montörer. Filer tas emot per mail, alternativt via Sprend eller vår egen FTP (se fliken tryckunderlag i menyn ovan för mer info). Vid behov tar vi fram ett korrektur som skickas till dig via mail tillsammans med ett orderbekräftelse. Det krävs bara ett snabbt svar via e-post för att godkänna korrekturet och sätta igång din produktion. När din beställning är färdigproducerad skickas den med lämplig speditör alternativt åker lämpliga montörer ut till objektet för montering. Enkelt, smidigt och kostnadseffektivt.


(Lämna tom)
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)